dissabte, 14 de novembre del 2015

EXHIBICIÓ DE JOCS TRADICIONALS

Aquest passat dimecres,  a tots el nens i nenes de primària de l’escola, ens van venir a presentar un seguit de diferents jocs tradicionals i jocs científics. Aquest últims s’anomenen així perquè gràcies a ells, després de què els científics descobrissin la formula del seu funcionament, s’han utilitzat en diferents tipus de maquinària.  
Com a joc tradicional vam poder veure: la corda, el diàbolo, el “tirachines”, el carrau, la baldufa... Després de jocs científics ens van presentar el “giróscopo” i el “tipitop”. Aquests dos últims molts de nosaltres no els havíem vist mai.
Tot seguit el Campió Internacional de Baldufa, el mexicà Gerardo Montero, ens va obsequiar amb una exhibició on tots ens vam quedar fascinats. Va realitzar un seguit d’acrobàcies que eren inimaginables de fer amb la baldufa.
Ens van informar que cada dimarts a les sis de la tarda són a la plaça de Les Monges de Balaguer per ensenyar a utilitzar la baldufa a tots els nens i nenes que hi vulguin anar. No es necessari realitzar cap inscripció prèviament. Tots hi sou convidat!









Si voleu veure alguna de les acrobàcies de les que vam gaudir aquí us deixem l'enllaç.


2 comentaris:

  1. Aquet noi ens va sorprende a tots a mi el que el va agradar mes va ser el de les ulleres de sol ☀ ��

    ResponElimina
  2. DES D'AQUEST DIA LES BALDUFES S'HAN FET FAMOSES AL MONT-ROIG!!!
    CLAUDIA.F

    ResponElimina