dijous, 2 d’abril del 2015

UN DIA RODÓ!

27-3-2015
L'últim dia del trimestre, abans de les vacances de Setmana Santa, l'alumnat de cicle mitjà vam poder gaudir d'un dia ple d'emocions!
Al matí vam anar al pavelló de la Inpacsa a participar de la 21a. edició de la Fira de Jocs de Pati. Tots els nois i noies de cicle mitjà de les diferents escoles de Balaguer vam conviure i jugar durant unes hores a jocs tradicionals.
Ens vam dividir en 14 grups i vam anar passant per les diferents activitats proposades per l'organització: el cementiri, 1-2-3 pica paret, cursa de sacs, la xarranca, el mocador, l'aranya peluda, etc. El Salva del cole, va ser l'encarregat d'explicar a tots els grups el joc de la rila.
Ens ho vam passar genial tot fent esport!




A la tarda, per arrodonir el dia, vam anar a menjar la mona de Pasqua a la Bultra.
Aquest any ens vam trobar les mones fetes ja que durant el matí  els nostres companys i companyes de l'escola van fer de pastissers/es i van elaborar unes mones boníssimes! Els ingredients: pa de pessic, molta xocolata  i una mica de carinyo
Així que després de cremar tantes calories al matí, ens vam ben guanyar la mona! Ens la vam menjar tota i també vam poder jugar una estoneta, gaudir de la natura i estar amb tots els companys i companyes de l'escola!













QUE PASSEU UNES BONES 
VACANCETES!!!
(ENS RETROBEM EL DIMARTS, 7 D'ABRIL)

2 comentaris: