diumenge, 28 de juny del 2015

FINS AL SETEMBRE!!!

Ens ha passat el curs volant! Sembla que va ser ahir quan van arribar uns petits-grans alumnes a la nova classe de 3r! 
Ben aviat us la vau fer vostra, sota el lema del MÓN DELS ANIMALS…i dins d'aquest espai hem pogut compartir molts bons i grans moments!

Heu après moltes coses de llengües i mates, heu fet grans projectes: des de visitar l'espai com uns bons astrònoms fins a descobrir tota la varietat d'animals vertebrats que hi ha al nostre món! Heu filosofat amb l'ajuda del Kio i la Gus i heu descobert que això nou de la tutoria us agrada molt perquè és una manera diferent de relacionar-nos millor!
Heu practicat esport i heu fet grans equips al pati i heu anat d'aquí cap allà amb els reptes: experimentant, fent el díptic i demostrant la vostra creativitat tot cantant, ballant, pintant i fotografiant.

A més, a més, hem compartit festes, sortides, colònies, moments divertits, moments emocionants, arribades i comiats de companys i companyes, moments especials i emotius…però aquí no s'acaba la nostra història!
AL SETEMBRE ENS TORNEM A RETROBAR…però abans, un consell: gaudiu al màxim de l'estiu! Jugueu, rieu, salteu, canteu i balleu, banyeu-vos a la piscina o al mar, feu excursions, mengeu gelats, divertiu-vos, treballeu una miqueta i sobretot, sigueu molt feliços!2 comentaris: