dilluns, 14 de març del 2016

ESTADES AL CdA PAU CASALS

Han estat tres dies plens de color, màgia, diversió...i energia, molta energia.Les activitats que hem fet estaven relacionades amb el món de la música:hem conegut a un violoncelista, hem gravat la cançó "fa sol", també hem personalitzat el nostre CD, hem experimentat amb el so...

Visitar la casa d'estiu d'en Pau Casals que estava al costat de la platja, ha sigut una de les experiències més boniques.
També hem tingut la nostra nit, la nit de la disco... per cert...quins nens i nenes més marxosos.

El CdA Pau Casals celebra aquest any el seu desè aniversari i per aquest motiu l'últim dia vam gravar "Pluja de sons"...això vol dir que les nostres veus sortiran en un CD juntament amb les veus de moltes altres escoles de Catalunya...Ah!També vam pintar la nostra samarreta "la música és..."HAN ESTAT UNS DIES GENIALS!!!


6 comentaris:

 1. ens ho vam passar super beeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Damià

  ResponElimina
 2. Ens ho vam passar GENIAL! Em va agradar molt compartir aquests tres dies amb tots i totes vosaltres!
  MÍRIAM

  ResponElimina
 3. Ens ubam pasa fenomenal i la case del PAU CASALS era super gran
  ARES AGUILAR

  ResponElimina
 4. Va ser al·lucinant vam passar tres dies tots junts i divertits!!!!
  Ariadna Solans Daviu

  ResponElimina
 5. Van ser tres dies inoblidables, ens ho vam passar molt bé i van ser unes colònies fenomenals! L'activitat que més em va agradar va ser la de la camiseta.
  ARES G.

  ResponElimina
 6. Ens hu bam passar molt bé el que em va agradar més va ser el menjar i que vaig passar tres dies inoblidables amb els meus companys, també perquè va venir Gina I perquè en s vam fer una foto a la platja NURIA A

  ResponElimina